Innumerable Patrician - Im A Believer

Hände mig nyligen

Tappade min mobil i marken för några veckor sen, dieter verkligen så irriterande och tråkigt. För det är inte lika kul att ha en trasig iphone som en hel. Så fick gå och lämna in den dagen efter så att den kunde bli lagad. Men det är så tråkigt att lägga pengar på det när det var en olyckshändelse, men men det händer ganska många varje dag. Det som vara bra var att det inte tog lång tid alls att fixa det. Det blir klart på en tio minuter. Jag kunde sitta och vänta tills han var klar så var det bara att betala och gå. Så det var smidigt och enkelt så det var ju toppen.

Bra att ta tag i det på en gång

Ja det är bra att ta tag i det på en gång och inte låta det gå för länge så känner jag i alla fall. Det är skönt att bli klar med det på en gång så slipper man tänka mer på det sen. Och det är ju så mycket skönare när ens mobil är lagad och den fungerar som den ska. Det är ju därför som man har en mobil för att kunna använda den och ah den i ett fungerande tillstånd. 
Ja det är bra och enkelt att gå och få det fixat och det är jag glad för, det behöver inte ta en vecka för att det ska bli lagat och så vidare. Det tog bara tio minuter och det är jag väldigt tacksam för, det underlättade min dag väldigt mycket och gjorde det mycket enklare än vad jag hade räknat med och det är ju alltid trevligt när det blir enklare än man trodde att det skulle bli. Så nästa gång den blir trasig så är det bara att fixa den på en gång.